Најновије

ДРЖАВА СРБИЈА НАЈЗАД ПОЧЕЛА ДА БРАНИ СРБЕ! БИА поднела хитан захтев Црној Гори! Ово мора да се реши!

Безбедносно информативна агенција Србије обратиће се званичним захтевом Агенцији за националну безбедност Црне Горе у којем ће тражити све релевантне информације у вези са вечерарашњим дивљањем такозваних црногорских патриота који су претукли младића у центру Подгорице и то само зато што је подигао три прста - сазнају "Новости".

Безбедносно информативна агенција (Фото: biagov.rs/Правда)

БИА ће од црногорских колега захтевати предају видео материјала, јер су камере у близини тржног центра Делта забележиле варварски напад на младића, који се догодио после дочека ватерполо репрезентације Црне Горе на коме су се могле чути шовинистичке пароле и скандирања. Подсећамо, група од десетак "патриота", опремљених црногорским заставама, насред улице је брутално претукло младића који је подигао три прста. Јурили су га булеваром, а када су га сустигли оборили су га на земљу и шутирали у главу.

Недуго затим, десио се инцидент на излазу из главног града Црне Горе у смеру ка Никшићу. Револтирани насиљем код Делте, група младића каменовала је колону возила која су се враћала са дочека ватерполиста, а која су била окицена црногорским барјацима.

Медији у Црној Гори, блиски власти, у први план истичу "дивљаштво на излазу из Подгорице, стављајући га тенеденциозно у први план, а занемарујући премлаћивање у центру града, које је највероватније и било повод за насиље над колоном која се враћала са прославе.

Извори Вечерњих новости преносе да директор полиције Црне Горе Веселин Вељовић и његов помоћмик Зоран Лазовић, који слови за човека за специјалне задатке Мила Ђукановића, врше огроман притисак на Митрополију црногорско-проморску, да осуде каменовање навијача и да премлаћивање младића због три прста падне у други план. Они наводно ову операцију спроводе преко својих људи у МПЦ.

Снимак пребијања Србина у Подгорици погледајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА