Најновије

НАЈВЕЋА ПОЛИЦИЈСКА АКЦИЈА У ИСТОРИЈИ ЦРНЕ ГОРЕ: Читава армија кренула на да скине једну тробојку! (ВИДЕО)

Црна Гора ангажовала је јаке полицијске снаге и бројне ватрогасце како би скинули тробојку са жице у Мурину, на северу земље.

Црногорска полиција (Фото: Јутјуб)

По свему судећи, наставља се акција обрачуна црногорских власти са тробојкама, имајући у виду да је акција њиховог осликавања протеклих дана захватила читаву Црну Гору.

Policija, vatrogasci, samo je još vojska falila da se skine jedna jedina zastava sa žice u Murini na sjeveru Crne Gore. Oprostite na vulgarnosti, ali ovo je čisti idiotizam! ☝️

Posted by Vladislav Dajković on Monday, January 27, 2020

- Гледајући овај снимак помислих да је у току хапшење неке криминалне организације од најмање 10 чланова, кад оно ухапсише заставу. Браво момци,били сте на висини задатка - написала је једна корисница друштвених мрежа. 

- Само је још војска фалила да се скине једна једина застава са жице у Мурини - написао је Владислав Дајковић.

Црногорски премијер Душко Марковић казао је прије два дана у Пљевљима да "вулгарно плакатирање и фарбање по градовима неће поколебати Црну Гору да Влада и институције заштите Устав и применом закона сачувају државне и националне интересе".

Подсећамо, парламент Црне Горе усвојио је Закон о слободи вероисповести којим се легализује отимање имовине СПЦ у овој земљи.

За Закон је гласало 45 посланик ДПС-а, СД-а, Либералне партије, Бошњачке странке, Хрватске грађанске иницијативе и Форце, као и посланици СДП-а.

Посланици су поздравили аплаузом усвајање Закона. Посланици владајуће коалиције и СДП-а одбили су једногласно 103 амандман ДФ-а на Предлог закона.

Закон је усвојен у одсуству посланика Демократског фронта који су приведени и Посебног клуба посланика који је раније данас напустио седницу.

Народ је устао у одбрану светиња и организује протесте против срамног закона. 

Милогорци хтели да спрече литију, али стигао бруталан одговор! Више о томе ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА