Најновије

УДАРАО ЈЕ ПЕСНИЦОМ У ГЛАВУ, КАСНИЈЕ МУ ПРОНАШЛИ И ЖИЛЕТ! Мигрант претукао познату новинарку! (ФОТО)

Новинарка и уредница портала "Хедлајнер" Александра Игњатовић је у недељу увече, око 23:15 часова нападнута на углу Дунавске и Дубровачке улице на Дорћолу у Београду.

Са протеста миграната у Београду пре две године (Фото: Јутјуб)

Наиме, њу је напао мигрант који ју је прво одгурнуо, а онда и ударио два пута песницом у главу. Александра је том приликом пала на улицу, а он јој је тада стргао и слушалице са ушију.

- Данас изгледам овако. За то се побринуо избеглица, Мароканац, прошле ноћи око 23:15 на углу Дунавске и Дубровачке улице (Дорћол). Не, нисам добро после два ударца песницом у главу. Да, ухватили су га... али он ће за пар дана опет бити на улици. Не осећам више физички бол, не осећам страх, ни бес... само бескрајну тугу, јер ово је некада био мој Београд, мој Дорћол. Родни град мојих баба, деда, оца, мајке, мог мужа, сина, мене... Некада. Зашто смо ово дозволили, пита се Александра.

Патрола је пронашла и привела мигранта, који је код себе имао жилет.

Након напада, новинарка се поново огласила на свом Фејсбуку. Она је навела да се осећа добро, и да је целу причу објавила јавно како би служила као упозорење другим женама, али је нагласила да не жели да се овај догађај претвори у политичко препуцавање.

- Истини за вољу, полиција је била више него ефикасна. Патрола је дошла неколико минута по позиву, а нападача је (на основу мог описа, фотограф ) ухватила и довела на препознавање друга потрола још док смо ми чекали хитну помоћ. Пре неких пола сата сазнали смо да нападач иде у затвор на 30 дана. Није решење, али је боље него што смо очекивали, навела је Александра.

Након њене објаве, уследили су многобројни коментари подршке.

Прочитајте ОВДЕ   шта је писало у опроштајном писму мушкарца који се убио испред Скупштине.

Извор: espreso. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА