Најновије

Када ме љубавник дохвати, растура бога у мени, а однедавно је имао бизаран захтев: "Да обојица уђемо у тебе?"

Смиљана Р. открива детаље своје сексуалне авантуре са момком који има помало ишчашене жеље током односа.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Већ скоро четири године не могу да уђем у озбиљну везу. Не знам да ли је проблем у мени или једноставно не постоји "господин прави" за мене. Наравно, живо сам биће и своје потребе морам да подмирујем. С времена на време "дејтујем" у зависности од тога да ли ми треба пажња у виду комплимената или ми треба телесни додир, тј. секс.

Неколико месеци виђам се са фантастичним фрајером. Наравно, вероватно мислите, ако је фантастичан зашто нисте у вези... Е, па ту је цака. Он је фантастичан љубавник и феноменално изгледа, али је прилично празан и глупкаст. Међутим, када ме дохвати, растура бога у мени.

Однедавно је почео да има врло чудну навику, а ја сам због константних оргазама које ми приушти пристала на ту игру. Тера ме током односа да замишљам још једног мушкарца са нама. И у док "ме одрађује", поставља ми питања, типа: "Је ли му већи од мог?" "Хоћемо сада обојица да уђемо у тебе?"

Осећам се у последње време болесно што дозвољавам то. Човече, на шта ми жене нећемо пристати због доброг секса?! Рекла сам себи милион пута: Још само једном и прекидам са будалом... Али враћам му се када се зажелим страсне и растурајуће акције…

Откривене четири нове ерогене зоне за дупло јачи оргазам. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА