Најновије

ПА ОВО ЈЕ ХИТ! ОПШТА (НЕ)КУЛТУРА: Ану Кораћ питали кад је почео Први светски рат, а њеном одговору се смеје цела Србија (ВИДЕО)

Своје знање из опште културе током емисије "Амиџи шоу" имале су прилику да покажу Ивана Шопић, Драгана Митар и Маја Маринковић са једне, односно Марија Ана Смиљанић, Ана Кораћ и Сања Станковић са друге стране.

Ана Кораћ (Фото: Јутјуб)

"Када је нешто раритетно, сматра се да је шта?" - било је прво питање које су добиле ове девојке. И једна и друга екипа одговорила је са "ретко", што је био тачан одговор па су зарадиле по поен за своје тимове.

"Река Вардар својим највећим делом протиче кроз коју државу?" - гласило је наредно питање за актуелне и старе задругарке. Одговор је био "Македонија", па су тако девојке зарадиле по још један бод за своје екипе.

Када су добиле питање "Која је хемијска ознака за злато?", гошће Огњена Амџића су се ухватиле за главу. Оне одговор на ово питање нису знале, тако да је резултат остао изједначен.

"Који је главни град Швајцарске?" - било је ново питање за актуелне и старе учеснице ријалити програма "Задруга". Одговор је Берн, а и једна и друга екипа успешно су одговориле на ово питање па је резултат био три - три у том моменту.

"Атила, вођа Хуна је био познат по ком застрашујућем надимку?" - добиле су девојке ново питање на које су обе екипе одоговриле са "Бич Божији", што је био тачак одговор. Огњен Амиџић остао је изненађен па је похвалио такмичарке речима да су и те како добро информисане.

"Које године је почео Први светски рат?" - гласило је наредно питање. Ана Кораћ, Марија Ана Смиљанић и Сања Станковић одговориле су "1389. године", док су Ивана Шопић, Драгана Митар и Маја Маринковић написале "1914. године" што је био тачан одговор.

Морам признати да се нисам са Аном дружио у првој сезони - прокоментарисао је Јањуш.

Ново питање гласило је: "Ко је написао Ану Карењину?", а и овде је било погрешних одговора. Ивана Шопић на својој табли је написала "Достојесвки", док је Ана Кораћ одговорила тачно тако што је написала "Лав Толстој".

Резултат је сада био пет - пет, а девојке су добиле ново питање: "Која земља се раније звала Персија?". Екипа са Иваном Шопић је написала "Египат", што није било тачно, док Анин тим није има одговор.

Ко први одговори на тачно питање, победник је ове игре. Последње питање које су добиле гласило је: "Шта је анамнеза?", Ивана Шопић, Маја Маринковић и Драгана Митар нису знале тачан одговор. Ана Кораћ, Сања Станковић и Марија Ана Смиљанић рекле су да је одговор "историја болести" што је било тачно, па су тако њих три победиле у овој игрици.

У видео-прилогу који се налази у наставку овог текста можете погледати како је све изгледало.

Голу Станију погледајте ОВДЕ.

Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА