Најновије

ОВО НЕЋЕТЕ ВИДЕТИ НИ НА Н1! ФЕЈСБУК ГОРИ: Зашто нико није снимио ову апокалипсу у центру Београда!? (ФОТО)

И док траје битка за опстанак ТВ Н1 и њихових партнера (газда) и препуцавање са таблоидима наклоњеним режиму, праву слику онога што се догађа у центру Београда имају само они који прођу овом трасом. И многобројни "опозиционо" настројени Фејсбукаши.

Београд (Фото: pixabay. com)

Осим скромне најаве у Недељнику, да ће од 13. јануара до 30. марта због реконструкције бити затворен Савски трг, нисмо успели да нађемо баш ништа. Шта је у питању није јасно, с обзиром да је макар Н 1 помно пратио све што је у вези са изградњом “Београда на води”.

Како исти портал пише, некадашња капија за све људе који дођу у Београд возом, плато испред Железничке станице, биће затворена како би од 30. марта могла да добије ново лице (иако туда више нико неће улазити у Београд). У складу са тим, дошло је до бројних промена у градском саобраћају које су од првог дана нове радне недеље дочекале неспремне Београђане.

- Приватно предузеће "Београд на води", Лекс специалисом у Народној скупштини подигнуто на ниво од националног значаја, наставља да вршља по центру Београда. Прошло је доста времена, али и даље нема одговора на простопроширено питање - Ко је рушио у Савамали??!

пита се један од Фејсбукаша уз фотографију разрушеног трга испред некадашње Железничке станице.

Друга фотографија преузета из групе “савски гнасип” такође изазива зебњу. Стари изглед Београда постаје све више успомена….

Прочитајте ОВДЕ   ко је то дошао у посед Титових тајних спискова.

Извор: Правда

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА