Најновије

АЛЕКСАНДАР ШЕШЕЉ: Казнити одговрне за трговину органима на КиМ!

Завршног дана зимског заседања Парламентарне скупштине Савета Европе народни посланик СРС Александар Шешељ затражио је да институције ЕУ, као и друге међународне институције истраже и казне све одговорне за трговину органима на Косову и Метохији.

Александар Шешељ (Фото: Јутјуб)

Током расправе о туризму због трансплантације органа Шешељ је оценио да су сви заборавили истрагу о нелегалној трговини људским органима на Косову и Метохији као и извештај Дика Мартија, саопштено је из Скупштине Србије.

"У Резолуцији стоји да су неки Срби и неки косовски Албанци били заточени на скривеним местима под контролом ОВК у Северној Албанији и тамо били подвргнути нечовечном и понижавајућем поступању, често пре него што су потпуно нестали", рекао је Шешељ.

Он је навео да су органи вађени на клиници на албанској територији, а потом преношени у иностранство због трансплантације и тврди да иза ових злочина стоји Хашим Тачи.

Шешељ сматра и да међународна заједница треба да престане да подржава, како је рекао, "терористичку "државу" у срцу Европе".

Шта је то Кнежевићева мајка учинила да је хапсе? Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА