Најновије

ОБРАДОВИЋ: Зашто „режимски медији“ четири године нису позвали никога од лидера опозиције да гостује

Председник покрета Двери Бошко Обрадовић упитао је телевизију О2, али и телевизије Пинк, Хепи и Прва, које је назвао „режимским медијим“ који ће га у наредна два месеца звати да гостује, зашто четири године нису позвали никога од лидера опозиције да гостује у њиховом програму.

Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Он је у саопштењу питао и како телевизија О2 објашњава да се сетила опозиције два месеца пред изборе, „ако четири године између два изборна циклуса влада тотални медијски мрак“.

„Како мислите да се четири године цензуре опозиције и режимске пропаганде могу мерити са једним гостовањем и то са само једним циљем – да дође до сукоба између два народна посланика који припадају опозицији“, упитао је Обрадовић.

Он је питао и зашто на тим телевизијама нема изјава опозиције о актуелним темама и зашто нема дебата и сучељавања са представницима власти.

„Шта после једног оваквог податка можемо да причамо о изборима, осим да у таквим ненормалним условима нема слободних и поштених избора“, навео је Обрадовић.

Главни и одговорни уредник телевизије О2 Драган Караџић раније је позвао Обрадовића да, у снимљеној емисији или уживо гостује заједно са послаником Демократске странке Балшом Божовићем и представи своје ставове, а Обрадовић је то одбио.

Три типа руских и два типа америчких подморница уништавају свет за пола сата. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА