Најновије

ЖЕЉКО ЈОКСИМОВИЋ: Не изигравајте жртву мрачних сила, мењајте песму!

Жељко Јоксимовић оштро је реаговао на наводе Јунајтед групе, која га је оптужила да од Телекома узима новац за његову телевизију у припреми. Јунајтед група саопштила је данас да прекида све преговоре са Телекомом Србија и навела да државна компанија "даје велике паре појединим каналима, међу којима је, како тврде, и телевизија Жељка Јоксимовића и Мање Грчић".

Жељко Јоксимовић (Фото: Јутјуб)

Ако увек изиграваш жртву, брзо постанеш жртва сопствене реалности, поручује Јоксимовић Јунајтед медији и додаје да је ова пословица најкраћи и најприкладнији одговор на данашње саопштење Јунајтед медије, у којем се, "без икаквог разлога, осим да УМ изиграва жртву, помињу и Телевизије које сам покренуо".

- Никакве везе ови телевизијски канали немају са спором Телекома и Јунајтед медије (осим ако УМ не жели да их види у свом портфолију, због чега су могли и на други начин да ми се обрате), никакве везе немају са “парама свих грађана Србије”, нити било какве везе имају са влашћу, осим ако господа из УМ, изигравајући жртве, нису себе убедиле да су забава, дечија телевизија и здравствени ТВ канал (а три канала ће се тиме бавити), у директној служби Александра Вучића. Рецепт за то бих волео да видим, а нарочито резултат такве мућкалице, пошто би она значила, ваљда, да је свако, ко на мом музичком каналу нешто отпева, аутоматски сарадник власти, док су они који певају на Гранду, сви од реда сарадници опозиције, рецимо... - поручује Јоксимовић и додаје да на делу имамо класичну замену теза.

- Таква накарадна логика, проистекла из нечије потребе да оправда сопствене потезе и да се представи као жртва мрачних сила, није, чини ми се, нешто што пристаје озбиљној компанији, али јесте, на жалост УМ, добар начин да неко постане таблоид и огласна табла разних интереса, и то безобзирно, без икакве намере да се поштују бар чињенице, ако већ не и елементарна пристојност - уверава Јоксимовић. А чињенице су, како каже те да су у УМ, "као што нису", хтели да провере следеће:

1. Телевизијске канале сам уредно регистровао у Србији, држави у којој зивим, приходујем, плаћам порез, као и њихову производњу отпочео, тако што сам подигао кредит (сви папири о томе су, наравно, доступни).

2. Телеком Србија је акционарско друштво, а компанија баш као и УМ, зарађује од продаје својих услуга, па, сходно томе, троши “паре свих грађана Србије”, у истој мери као и УМ, када, на пример, уложи у Ољу Бећковић, Ивана Ивановића, Кесића...

3. Мања Грчић је директорка, и сувласник телевизија. То је та иста Мања која је као директорка Антена групе ( ТВ прва, О2) куповала од УМ садржаје, потписивала уговор са Грандом, вероватно по налогу власти?!

И још питате, колико се плаћају ТВ канали који су по укусу власти( Пинк, Коперникус)..?! Како и УМ има те исте канале у понуди, произилази да власт и УМ имају идентичан укус - упитао је Јоксимовић, који додаје:

- Све заједно, дошли смо тамо одакле смо и кренули. До тога да је УМ постао жртва сопствене реалности. А када се то деси, ево, један добар рецепт, а неце бас бити емитован сваког дана, на забавном каналу, из естетских разлога, мада лако се памти, а може и да се пева (и то је лековито), а зове се: Мењај песму - закључује.

Еколози из целог света против градњи МХЕ у Србији. Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА