Најновије

ТО ЈЕ "ДЕЛИЈА": Љубав према Звезди важнија је од милиона!

Ако се само Милан Борјан, најбољи српски голман у 2019, и надаље буде питао у којем клубу би највише волео да настави каријеру, одговор ће бити брз, кратак, јасан и гласан - Црвеној звезди!

Борјан (Фото: Јутјуб)

Ни после бројних признања у минулој години, чувар мреже црвено-белих и миљеник „делија“ не оставља дилему. На питање: „Да ли ти је криво што ћеш једног дана морати да напустиш ’Маракану’?“, од Милана добијамо следеће објашњење:

- Не идем ја никуда! Имам уговор још три и по године. Желим да останем у Црвеној звезди. Лепо ми је овде - и мени и мојој породици. Уживамо. Живим дечачки сан. Некада је љубав према клубу већа и важнија од пара, од свих тих милиона који се спорадично помињу у медијима. Понуда има, али срцем сам везан за Звезду и Србију. Паре не могу да купе мој сан, а то је да освојим дуплу круну са Црвеном звездом. После тога - видећемо. Има у клубу неких млађих голмана који би могли да ме наследе, који тренирају и боре се за то место.

Подсетили су Звездиног голмана на 2017. и долазак на наш највећи стадион. Признаје Милан да је тада имао трему, али да ју је брзо разбио...

- Аклиматизовао сам се брзо, пре свега захваљујући раду и залагању. Претпостављам да су навијачи препознали да увек играм срцем. доста је фудбалера који на тај начин улазе у сваку утакмицу. Пре свега мислим на Гобељића, Јовичића, али и на Савића, Стојковића и Пешића док су носили овај свети дрес - истиче Борјан.

Од свих утакмица у 2019. години, Милан издваја једну...

- Дефинитивно ми је најдража она у Копенхагену, на „Паркену“, када смо се после чувене пенал-драме изборили за групну фазу Лиге шампиона. То ми је и једна од најбитнијих утакмица у каријери. Осећао сам се феноменално и драго ми је да смо звездашима донели толико среће, радости и емоција - каже он.

Шта не би смели да радите за Бадњи дан прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА