Најновије

ЈЕРЕМИЋ: Режимска пропаганда је бруталнија него икад

Већина људи у Србији и даље није чула ни за једну од афера власти, попут "Крушика" или "Јовањица", јер је режимска пропаганда, нарочито на телевизијама с националним фреквенцијама, бруталнија него икад, оценио је председник Народне странке Вук Јеремић.

Јеремић (Фото: Јутјуб)

"И зато је, између осталог, бојкот избора благотворан - чињеница да више неће бити опозиције у институцијама се неће моћи сакрити, ни од домаће ни од светске јавности", истакао је Јеремић у интервјуу за Данас.

Он је оценио да је случај "Јовањица" скандал толиких размера да га је апсолутно немогуће заташкати, "а најшокантније информације још нису доспеле до јавности".

"На основу темељне истраге у случајевима попут "Јовањице" у будућности ће бити размонтирана СНС хоботница у државним институцијама, попут БИА. Како ће тренутно партијско руководство те куће објаснити то што су за званичног "спонзора" имали фирму која им је пред носом гајила марихуану?", запитао је Јеремић.

Говорећи о најави, па о одустајању председника Србије да на Бадњи дан буде у Црној Гори, Јеремић је указао да, ко год да је гледао његово изобличено лице на конференцији за штампу, могао је да схвати да је постојао план да се политички профитира на буђењу народа у Црној Гори и да је он пропао.

"Тај план је скован у уиграном троуглу Ђукановић - Вучић - Беба Поповић, но конце им је помрсио непоткупљиви део Српске православне цркве. Да је отишао на север Црне Горе, Вучић би био извиждан и најурен, а онда би исто кренуло да му се догађа и у Србији", оценио је Јеремић.

Иран тражи 30 америчких војника који су убијени! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА