Најновије

КРСТ НОСИМ И ЗА ТРАМПА: Митрополит Амфилохије послао снажну поруку из болнице!

Митрополит Амфилохије успешно се опоравља од корона вируса, осећа се добро и лекари су задовољни, саопштено је из Митрополије црногорско-приморске. Из Клиничког центра Црне Горе Амфилохије се обратио јавности и поздравио и благословио све који се брину за његово здравље, молећи их да се, како каже, брину и за здравље свих који страдају, не само у Црној Гори него широм света, укључујући и америчког председника Доналда Трампа.

Митрополит Амфилохије. (Фото: Јутјуб)

- Оваква страдања и подсећају на људско, вечно и непролазно достојанство јер човек је биће створено за вечност, а не за пролазност и ништавило - поручио је митрополит.

Како је навео Амфилохије, свети владика Николај, који је одржао чувени говор на Ловћену приликом преноса моштију Петра Другог Ловћенског 1916. године, рекао је да се бог стара и брине о деци и болесницима, а цетињском митрополиту је подарио крст да носи.

- И заиста цетињски митрополит се труди да носи и свој крст и крст Митрополије црногорско-приморске, учествујући и овом болешћу у патњама и страдањима милиона људи широм света, све до Доналда Трампа - поручио је Амфилохије.

Амбасадор Србије у Подгорици Владимир Божовић пренео је у петак митрополиту срдачне поздраве и жеље за брз и успешан опоравак и оздрављење од председника Србије Александра Вучића, као и спремност да помогне на било који начин ако за то буде потребе.

Митрополит Амфилохије се опоравља! Лекари задовољни! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА