Најновије

ПРЕДСКАЗАЊЕ НА НЕБУ ИЗНАД РТЊА! Невероватан феномен изнад најмистичније српске планине! Овај предзнак значи само једно (ФОТО)

На друштвеним мрежама у Србији данас се дели фотографија овог феномена који се указао на небу изнад "ртањске пирамиде" односно Ртња, најмистичније планине у Србији за коју многи верују да у себи крије праву пирамиду, старију од египатских.

Планина Ртањ. (Фото: Јутјуб)

Многи планини Ртањ придају мистична својства верујући да ће они који се ту затекну у тренутку смака света бити једини који ће преживети Армагедон?! Други су уверени да је Ртањ НЛО база која се на магичан начин отвара да у њу слете летелице које нису са овог света уз тврдњу да су ноћима виђали необична светла изнад врха ове планине која се не могу приписати овоземаљским стварима. 

Sunčev halo i Rtanj danas.

Posted by Svemir on Sunday, October 11, 2020

Ртањ је једна од најлепших планина Србије на којој расту многе лековите биљке па је због лепоте и чистог ваздуха честа дестинација домаћих али и страних туриста од којих су многи решили и да заувек остану на њој и тако се настане у Србији.   

Данас се на небу изнад Ртња указао сунчев хало или ореол који није ништа друго до оптички феномен који је један од најтачнијих предзнака погоршања времена и доласка јаких киша које проверено стижу у наредних 24 сата.

Лукашенко пружио руку помирења опозицији, али Тихановска одбија дијалог! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА