Најновије

Даница Грујичић: Не може Бил Гејтс да прича о вакцинама

Бил Гејтс уложио је новац у производњу вакцине против короне, међутим Даница Грујичић, директорка Института за онкологију и радиологију Клиничког центра Србије сматра да то што је уложио паре не значи да може да прича о вакцинама и медицини, јер није лекар и не зна ништа о томе.

Даница Грујић (Фото: Јутјуб)

„То што он улаже у то и нешто се мало информише, није он компетентан“, рекла је Грујичић.

Говорећи о оболелима од короне она је подсетила да је и сама прележала ту болест и да је кључно за опоравак и избегавање компликација било смањење физичке активности.

„Свела сам физичку активност на минимум. До тоалета и назад. И мислим да ми је то спречило даље компликовање јер ја имам једну врсту аутоимуне болести, због чега сам у ризичној групи“, навела је Грујичић.

Она мисли да млади људи који су имали компликације погрешили што нису смањили физичке активности када су осетили прве сипмтоме. „Тог тренутка треба да пустите организам да се бори против те болести“.

Говорећи о председнику САД  Доналду Трампу, који се за кратко време опоравио од короне, она је рекла да је приметила да је Трамп још раније ослабио, те да је могуће да је корону добио раније него што је објављено.

„Приметила сам да је ослабио, и ја сам тако, лежећи две недеље код куће, ослабила пет килограма, што значи да он јесте ослабио, то се види и ја на основу тога могу да верујем у то. С друге стране, ту су његове изјаве да је он сада имун на корону. Наравно да је имун на корону ако има ИГГ тела у организму. И ја имам сад антитела“, рекла је Грујичић, преносе „Новости“.

Kaко је Веља Илић прозвао Вучића и његово порекло погледајте ОВДЕ.

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА