Најновије

ШТА ЈЕ ОВО? БРНАБИЋ: Одлив мозгова прелази у циркулацију мозгова! (ВИДЕО)

"Морам да разумем како да разумем" нити има став, нити се шта пита у Влади Србије, али што зна да каже, то не зна нико! Ана Брнабић просто плени елоквентношћу и разборитошћу, а на урнебесан начин је описала како и зашто то Србији годишње оде 50.000 младих људи.

Ана Брнабић (Фото: Влада Србије)

Свашта смо чули и видели од нове-старе премијерке, али ово стварно нисмо. Сигурно је да ни она није разумела шта је хтела да каже, али гласачи СНС свакако "јесу":

- Нама није проблем, или није проблем ниједној земљи, када причамо о одливу мозгова је сам одлив мозгова. То може да буде добро за једну земљу. Док год ви успете као земља да тај одлив мозгова пређе у циркулацију мозгова. Дакле, да ти људи одлазе, али и да се враћају у земљу - рекла је Ана Брнабић.

Срећа наша па је Александар Вучић најавио нове парламентарне изборе за годину и по, те ће Ана Брнабић бити на челу Владе још (само) 18 месеци. Да не слушамо оваква несрећна, неспретна и збркана објашњења грађанима о људима који из опустошене и разорене Србије беже главом без обзира у бољи живот.

Чистка у Влади Србије. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА