Најновије

СРПСКА ДЕСНИЦА ПОДНЕЛА КРИВИЧНУ ПРИЈАВУ: Скарадна представа против српског народа

Делегација Српске деснице, на челу са председником Мишом Вацићем, предала је Првом основном јавном тужилаштву у Београду кривичну пријаву против аутошовиниста, редитеља и глумаца срамне представе ,,Кад ми убијени устанемо“.

Испред суда (Фото: Српска десница)

'’Пријава је поднета против редитеља Златка Паковића, глумаца Ивана Јевтовића, Бориса Миливојевића, Вихада Џанковића, Андреје Карчагин и Катарине Јовановић. Представа је премијерно одиграна 24.09.2020. године у Центру за културну деконтаминацију, у продукцији Хелсиншког одбора за људска права. Такође, 26. и 27.09, поменути су извршили кривично дело Повреда угледа Србије, тако што су газили заставу Републике Србије која је била исписана именима настрадалих у лажном геноциду'’, рекли су у Српској десници

Редитељ се гони још и за Повреду угледа због расне, верске и националне или друге припадности тако што се појавио у окрвављеној свештеничкој мантији вређајући већинско становништво на верској основи.

'’Ово је порука свим будућим покушајима аутошовиниста који под плаштом уметности сваљују кривицу на Србију и српски народ као јединог кривца у сукобима, поштујући сва права и слободе, уз поштовање жртава са свих страна, да добро размисле на који начин ће блатити своју Отаџбину. Доста су некажњено пролазили сви који каљају углед државе у којој зарађују и живе. Нећемо дозволити да заставу под којом су гинули преци  бранећи територију од освајача блате другоразредни глумци и плаћеници запада'’, додато је у саопштењу Српске деснице.

Да ли је бан Јелачић заиста био Хрват, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА