Најновије

СРПСКИ СВЕШТЕНИК УКЛОНИО АЛБАНСКУ ЗАСТАВУ СА КАРАУЛЕ КОШАРЕ: Ветерани ОВК избезумљени (ВИДЕО)

Организација ратних ветерана ОВК реаговала је данас, након што је српски свештеник уклонио албанску заставу са карауле Кошаре, окривљујуц́и косовске институције да не воде рачуна о споменицима, преноси Зери.

Албанска застава (Фото: Јутјуб)

Вршилац дужности председника Огранизације ратних ветерана ОВК Фатон Кљинаку истакао је да су обавештени преко медија о "овом скандалу", док за то криве институције које не воде рачуна о тим споменицима.

- Видели смо вест у медијима. Лоше је што косовске институције не воде рачуна о гробљима, надгробним споменицима и споменицима, о чему морају да се брину и општинске и централне институције. О сваком споменику треба бринути - рекао је Кљинаку за Зери.

Такође је окривио правосудне институције које нису успеле да ухапсе особу која се види како уклања албанску заставу на Кошарама.

- У овом случају,  да је тзв. Косово имало правосудне органе, требало је да буде одмах ухапшен, овим чином је увредио све вредности албанске нације - додао је Кљинаку.

Српски медији известили су данас да је свештеник из Београда 10. октобра уклонио албанску заставу коју је 1999. године ОВК поставила на Кошарама.

 

Ко је потврдио припадност Космета Србији, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Косово онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА