Најновије

КАПЕТАН ДРАГАН: Дајте да их хапсимо!

Драган Васиљковић, познатији као Капетан Драган предложио је формирање Канцеларије за правну помоћ Србима којима се суди или су осуђени у Хрватској.

Капетан Драган. (Фото: Јутјуб)

Капетан Драган је истакао да зна како је људима који испаштају по хрватским затворима само зато што су рођени као Срби јер је и сам био у таквој ситуацији.

- Многи од њих осуђени су за криминал, злочине који се нису ни догодили. Знам једног човека који је на у затвору због пљачке банке која се никад није догодила - рекао је Кеп.

Он је истакао да би помоћ државе била од великог значаја уколико би дошло до формирања такве канцеларије.

- Данас осећам да имам државу иза себе, није као пре. Зато је сада добар тренутак и било би изузетно добро да помогнемо Србима, да имају правну помоћ, да им неко дође, да се зна да је неком стало до њих - каже Капетан Драган.

Говорећи о прогону Срба, Капетан Драган је навео да не постоји реципроцитет у почињеним злочинима и процесима који се води.

- Сви процеси се воде против Срба. Прогоне се највеће жртве рата, како је то могуће?! Погледајте шта се ради у Хрватској и БиХ и како се још увек воде процеси и хапсе Срби. У Србији су 90 одсто осуђених за ратне злочине Срби. Па, дајте да хапсимо те тужиоце! - закључио је Капетан Драган.

Све бесмислене изјаве Ане Брнабић! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА