Најновије

СРБОМРЗАЦ БАЈДЕН ИМА ПАКЛЕНИ ПЛАН! Најављује промену приступа САД у вези са лажном државом!

Кандидат за председника САД Џо Бајден, у документу под насловом "Визија за односе са Албанијом и тзв. Косовом“, говори о својим плановима за будуће односе на Балкану и наводи да је као сенатор бранио интересе тзв. Косова када је фокус света био негде другде и подржавао његову независност за коју каже да је неповратан процес, пише приштински портал Репортери.

Џо Бајден. (Фото: Flickr)

У тексту се наводи да Бајден каже да ће преокренути неуравнотежени приступ Трампове администрације према Србији и тзв. Косову, обнављајући правду и једнакост у односима.

Бајден се обавезао да ће радити у партнерству са Европском унијом на ревитализацији дијалога између Србије и тзв. Косова са циљем стабилизације, праведног решења и свеобухватног споразума који поштује територијални интегритет тзв. Косова и постиже пуно узајамно признање.

Инсистираће на томе да се правда за ратне злочине спроводи без страха и захтеваће пуну и брзу одговорност за нестале током недавног рата на тзв. Косову, укључујући браћу Битићи, преноси Репортери.

Бајден ће, како је наведено у документу, охрабрити ЕУ да испуни своје обећање да ће грађанима тзв. Косова одобрити либерализацију визног режима и да предузме даље кораке за унапређење интеграције тзв. Косова у ЕУ, укључујући Споразум о стабилизацији и придруживању.

Јермени растурили азербејџанске снаге! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Косово Онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА