Најновије

ПОЗНАТИ НЕМАЧКИ ЕКСПЕРТ: Анализирао све званично доступне податке о корони и схватио – ево шта не штима (ВИДЕО)

Корона вирус је савршено биолошко оружје али не зато што је опасан и високо смртан него зато што је дубока држава широм света употребила епидемију за постизање својих циљева, енормно богаћење и енормно контролисање народа, тврди доктор Reiner Fuellmich.

Овај високи експерт немачке правне струке је сабрао све званично објављене резултате о корони и дошао до запањујућих резултата.

Очигледно је да неко управља овом епидемијом и то не на корист људи већ су у питању други мотиви, сматра он.

Он у свом видео износи низ тврди о вирусу. Већ је доказано да је смртност од короне испод просека обичног грипа, али су плаћенички и контролисани медији постигли ефекат који је потребан дубокој држави.95 посто становништва у свакој држави је подложно манипулацији, што знају власти и то обилато користе.

Упркос експериментално провереним чињеницама да маске не штите од продора вируса у организам, упркос провереним тврдњама да маске могу нанети штету мозгу услед мањка кисеоника, наводни стручњаци по разноразним кризним штабовима широм света гурају своју мантру.

Холандска влада је јавно саопштила препоруку својим грађанима да не носе маске јер ничему не служе, а наводни стручњаци саветују супротно. Није ту у питању само материјална корист  него и сумњиве побуде у вези са здрављем становништва.

Читав низ најеминентнијим научника широм света изнели су истину о корони која је дијаметрално супротна самозваним стручњацима по разноразним сумнивим кризним штабовима широм света.

О гранатирању ЛНР прочитајте ОВДЕ.

Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА