Најновије

Командир бјелопољске полиције Данко Гогић псовао српску мајку и скидао тробојку, а сада покреће тужбу (ВИДЕО)

Командир бјелопољске полиције Данко Гогић псовао српску мајку и скидао тробојку, а сада покреће тужбу: Тражи надокнаду од 3 000 евра за душевни бол!Скандалозно понашање командира станице полиције у Бијелом Пољу, Данка Гогића, изазива медијску пажњу већ дуже време.

Инцидент (Фото: Јутјуб)

У жижу јавности је дошао када је, у друштву три особе, међу којима је био и бизнисмен из Бијелог Поља Емин Хоџић, почетком јуна мјесеца, уклонио тробојку са табле у месту Цмиљаче на Бјеласици, притом вређајући на националној основи присутног Лазара Лазаревића коме је псовао српску мајку.

Снимак на коме се види командир бјелопољске полиције Гогић како покрива главу капом, брзим корацима улази у свој аутомобил и одлази под пуним гасом, објавили ексклузивно на порталу Ин4с.

На снимку се чује Лазаревић који, у тренутку снимања, говори Гогићу да му врати српску заставу коју је претходно отео.

Иако је, према казивању Лазаревића, Данко Гогић преко посредника молио да се снимак не објављује, након неколико месеци и више обелодањених афера – попут забране прославе славе града Бијелог Поља или свађе са помоћником командира станице Веселином Бошковићем, Гогић је одлучио да покрене тужбу против Лазаревића, који је, иначе, незапослено лице.

У тужби се, између осталог, наводи да су пропратни коментари које је изговорио Лазаревић на снимку лажни, те да је био жртва медијске хајке, у оквиру које му је повређен углед, право на приватни живот и достојанство – због чега је затражио 3 000 евра на име претрпљених душевних болова.

Међутим, оптужени Лазар Лазаревић (25) је, у изјави за ИН4С, истакао да му је Гогић, након што су оскрнавили тробојку, опсовао српску мајку. Лазаревић је изјавио да се уопште не плаши тужбе и да је, како каже, спреман и да се „закуне под Острогом“ да говори истину.

– Био сам испред своје викендице и видио сам како прилази џип код табле на којој је била тробојка. Један од њих је изашао и почео да се пење. Мислио сам да хоће да се слика, али напротив, он је бацио тробојку на земљу. После је неко од њих узео и донио код осталих. И ту су је исцепали. У том тренутку неко је добацио: Дај да је запалимо! Кренули су да иду од табле. Кад су дошли испред моје викендице поред које пролази пут, ја сам их зауставио и питао: Шта то радите? Онда је изашао командир Гогић и питао ме: Шта радиш?!. Ја сам их питао зашто су то урадили? Тада ми се унeо у фацу и рекао: Која је ово држава?! Ја сам рекао да је Црна Гора. А онда ме је упитао: А, чија је оно застава?! Ја сам рекао да је српска. Онда ми је он опсовао српску мајку. Тада сам извадио телефон да га снимим, али он је моментално побегао“, изјавио је Лазаревић.

Неколико дана након што је снимак објављен, Лазаревић је позван у станицу полиције где је саслушаван чак пет сати.

– Инспектор ме је испитивао 5 сати. Одузели су ми телефоне. Наговарали су ме да признам да лажем и да сам све измислио, говорили су ми да је Гогић поштен човек, да не пије алкохол и да никада не би тако нешто урадио, али ја нећу одустати од истине, саопштио је Лазаревић у разговору за портал ИН4с.

После Вучићеве најновије најаве обрачуна са мафијом лидер Двери Бошко обрадовић му је предложио да прво ухапси свог брата Андреја. Ко је још на Обрадовићевом списку предлога сазнајте ОВДЕ.

Извор: Ин4с

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА