Најновије

УЗНЕМИРУЈУЋЕ! ПОПУЛАРНОЈ ВОДИТЕЉКИ УНАКАЗИЛИ ЛИЦЕ КИСЕЛИНОМ - Пре тога је 8 сати силована и мучена

Британска водитељка и инфлуенсерка Кејти Пајпер преживела је прави драму пре 12 година када јој је мушкарац, којег је унајмио њен бивши дечко, бацио сумпорну киселину у лице, због чега је она наводно имала 400 операција како би санирала повреде које је задобила при бруталном нападу на њу.

Илустрација (Фото: Јутјуб/Србија данас)

- Њено око се добро опоравља, она је расположена и не може довољно да захвали невероватном лекарском тиму. Операција је овај пут урађена на очном капку - изјавио је менаџер водитељке за британске медије.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A T I E P I P E R (@katiepiper_) on

Кејти се тренутно налази на болничком лечењу, како би се спречила било каква инфекција након њене последње операције, пише "Мирор".

Инфлуенсерка је због напада потпуно изгубила вид на левом оку, а због компликација морала је да оперише и десно, здраво око.

У тренутку напада на њу, Кејти Пајпер је била на почетку своје водитељске каријере, међутим, уживала је огромну популарност. Пре самог чина напада сумпорном киселином, бивши момак водитељке починио је још један злочин - осам сати је злостављао и силовао Кејти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A T I E P I P E R (@katiepiper_) on

На крају је ухапшен, те осуђен на доживотну робију, а минимална робија коју мора да одлежи, чак иако добије помиловање, је 16 година.

Пајпер се након бруталног напада неко време повукла из јавности, а онда је скупила снаге и вратила се на екране, те је чак водила емисију која је помагала особама које су доживеле исти напад као и она.

- Када се упоредим са другим женама мојих година, осетила сам толико много бола, радости и еуфорије у ових кратких 36 година. Али то ми је дало непоколебљиво самопоуздање, сазнање да шта год да се деси у мом животу способна сам да се опоравим од тога - рекла је прошле године у интервјуу за "Харпер'с Базаар" .

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА