Најновије

МЛАЂАН ЂОРЂЕВИЋ: Својим недоласком, Путин послао снажну поруку Вучићу и врху СПЦ!

Председник покрета „Ослобођење“ Млађан Ђорђевић написао је за државну руску агенцију Регнум ауторски текст у ком се између осталог осврнуо на недолазак Владимира Путина у посету Србији. Како су власти раније најављивале, руски председник требало је да у посету Србији дође 20. октобра на Дан ослобођења Београда у Другом светском рату, али и на „отварање“ храма Светог Саве у Београду. Међутим, до посете није дошло. Ђорђевић у свом ауторском тексту за Регнум каже да је српска јавност припремана на недолазак.

Млађан Ђорђевић. (Фото: Јутјуб)

„Прво млака, а потом све недвосмисленија припрема српске јавности на могући недолазак председника Русије кренула је одмах после потписивања „Вашингтонског споразума“, документа који је привремено узбуркао целокупну српску јавност, али и оне делове света који су садржајем документа били „погођени“, написао је Ђорђевић за Регнум.

Млађан Ђорђевић у даљем тексту наводи да је јасно да је председник Србије Александар Вучић својим поступцима окреће леђа Русији. Ђорђевић се у ауторском тексту за руску агенцију Регнум осврануо и на формирање нове Владе Републике Србије до које још није дошло. Међутим, извесно је да су неки поступци, попут постављања Ивице Дачића на протоколарно место Председника Скупштине Републике Србије и постављања Зоране Михајловић на место министарке енергетике, недвосмислена порука будућих потеза Александра Вучића.

“Бројни скандали који погађају Српску православну цркву и у које је умешан настојатељ највеће православне цркве на Балкану, заједно са свим претходним поступцима власти који су носили карактер нове резолуције Информбироа, били су довољан разлог да главни бранилац територијалног интегритета Србије, председник Русије, не дође у раније најављену и припремљену посету Србији. Ова чињеница је суптилна, али недвосмислена порука лицемерном председнику Србије, његовим спонзорима и сателитима, али и врху Српске православне цркве”, написао је Ђорђевић.

Пустињске звери кренуле у крвави обрачун са војском! Има мртвих! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Србин Инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА