Најновије

КРИВОКАПИЋ: Мило је јако добро познавао људе из опозиције

Време је да политичари почну да размишљају о интересима народа, а не о личним и партијским интересима, поручио је мандатар Здравко Кривокапић.

Здравко Кривокапић. (Фото: Јутјуб)

“Опозиција није нудила нешто конкретно, ново и боље. И бирачи су ишли логиком да је боље да не таласају”, оценио је мандатар.

“Нисам се разочарао у народ, а да ли сам се разочарао у политику и политичаре, то је већ друга прича”, казао је Кривокапић у интервјуу за Недељник.

“Народ је тај који треба да буде задовољан јер је доживео слободу која је евидентна, а политичари као политичари, увек гањају своје партијске, да не кажем личне интересе. Али мислим да сад није тренутак за такав приступ”, навео је он.

Кривокапић је рекао да пре формирања коалиције “За будућност Црне Горе”, чији је био носилац на изборима, није познавао лично лидере Демократског фронта Андрију Мандића, Небојшу Медојевића и Милана Кнежевића.

“Нисам познавао њих лично. Познавао сам их као и сваки други грађанин Црне Горе на основу изјава у средствима информисања, јер поштено говорећи нисам имао кад да пратим скупштинске расправе. У Црној Гори постоји пословица која каже – ако желиш неког добро да упознаш, мораш са њим да поједеш џак соли. Ја са њима нисам ни ручак имао, а камоли могућност да поједем џак соли”, рекао је Кривокапић за Недељник.

Лоша власт, како је истакао, увек подржава лошу опозицију.

“То нисам ја смислио. То је правило. Ако то правило применимо на Црну Гору, одговор ће се наметнути сам. Опозиција у Црној Гори није успевала да победи, јер одлазећи режим је јако добро познавао људе у опозицији и успевао је различитим активностима да их држи далеко од 41 руке у парламенту. Власт се служила свим и свачим. Било је бројних политичких корупција, то је већ испричана прича. Опозиција није нудила нешто конкретно, ново и боље. И бирачи су ишли логиком да је боље да не таласају. И годинама се одржавала иста гарнитура са једне и са друге стране. Биле су само промене појединих играча. То је демотивисало и бираче, али и потенцијалне учеснике у политичкој борби. Такав сам био и ја до доношења Закона о слободи вероисповести”, рекао је Кривокапић.

Ердоган ударио на Русе! Ово је озбиљна оптужба! Више о томе ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА