Најновије

У СУБОТУ СРБИЈА ПОДИЖЕ ЛОВЦЕ, БОМБАРДЕРЕ И БЕСПИЛОТНЕ ЛЕТЕЛИЦЕ: Све што пуца наћи ће се на небу!

Вечерас је председник Србије Александар Вучић саопштио грађанима Србије име мандатара за састав нове владе Србије, а то је досадашња премијерка Ана Брнабић. Он је говорио и о бројним другим питањима која су интересовала грађане Србије, а најавио је и увођење два нова министарства Владе Републике Србије.

Ваздухопловство Војске Србије (Фото: vs.rs)

Председник се на самом крају конференције за новинаре осврнуо и на одржавање највеће војне вежбе у Србији до сада, али је рекао да се нада да временске прилике неће омести њихово одржавање.

У суботу ћемо имати највећу војну вежбу до сада. Све што пуца, авиони, беспилотне летелице, бомбардери, ловци и бојева муниција. Видећете спектакл - најавио је Вучић.

- Надам се да ће Генералштаб и Војска обезбедити да све буде добро. Видећете сви снагу српског ваздухопловства, све ће бити најмодерније и најмоћније. Видећете ловце и бомбардере и беспилотне летелице које ћемо подићи у ваздух - нагласио је председник.

- Надам се да ће нас време послужити, јер по лошем времену нећемо да ризикујемо, биће то спектакл за грађане Србије - закључио је председник.

Погледајте ОВДЕ како дејствује БТР-82А из аутоматског топа 2А72!

Извор: Ало

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА