Најновије

ФАТАЛНА НИКИТА ЗАЛУДЕЛА ЈЕ ЦЕО СВЕТ, А ПУТИН ЈЕ ПОКУШАО ДА ЈЕ ОСВОЈИ! 2012. је нестала из Холивуда, а ево како сада изгледа (ФОТО)

Серија "Никита" је на малим екранима приказана премијерно 1997, а дуго је важила за једну од најпопуларнијих како у свету, тако у Србији. Ако сте погледали бар једну епизоду немогуће је да сте заборавили лик прелепе и опасне плавуше Никите, по којој серија и носи име.

Никита (Фото: Јутјуб)

Улога фаталног тајног агента поверена је тада 27-годишњој аустралијској глумици Пети Вилсон. На аудицију за споменуту улогу пријавило се више од 200 кандидаткиња, али је продуцентима за око запала баш она - иако је била тек студенткиња глуме и без претходних запажених аранжмана.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PETA WILSON (@iampetawilson) on

Испоставило се да су направили најбољи могући избор - Пета је бриљирала у овој улози која јој је донела светску славу, успех и богатство, а на њене чари је мало ко остао имун.

Мушкарци су уживали у погледу на њену извајану фигуру, прелепо лице и ледено плаве очи, али данас, 19 година након краја серије, ова дама готово да не личи на себе!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PETA WILSON (@iampetawilson) on

Вилсоновој специфична лепота и велики успех серије ипак нису помогли да се упише на холивудску А листу. Она је наставила да снима бројне филмове, иако не блокбастере, али је дигла руке од глуме 2012. године, снимивши још само једну епизодну улогу 2015.

Тада је у једном интервјуу испричала да јој не недостају ни глума ни свет гламура, те да јој је приоритет породични живот и васпитање сина Марлоуа, ког је добила у браку са сценаристом Демијеном Харисом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PETA WILSON (@iampetawilson) on

Пета се активно бавила дизајном - имала је свој бренд доњег веша, али је недавно обуставила производњу и затворила продавницу. Тек понекад сними понеки документарац или се појави у телевизијским емисијама.

Но, занимљиво је да је ова 49-годишња дама, која је некада ломила срца заводницима попут Расела Кроа и Мика Џегера, данас ипак изгледа нешто другачије - набацила је неколико килограма, али и одустала од имиџа фаталне жене. Ипак, и даље је веома лепа и негована жена.

Кија Коцкар каже да мушкарци не умеју орално да је задовоље! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: zena.blic.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА