Најновије

КИЈА ШОКИРАЛА: Имала сам се*с 7 пута за редом! Мушкарци појма немају орално да ме задовоље (ВИДЕО)

Кија Коцкар каже да мушкарци не умеју орално да је задовоље!

Кија (Фото: Јутјуб)

Певачица је отворено причала о се*су у емисији Гоце Тржан на телевизији К1 и том приликом је поручила момцима да склоне усне и језик од њеног међуножја:

- Мушкарци су најгори у оралном се*су. Већина мојих другарица је у фазону да не желе да им то раде, јер то нико не зна да ради. Не знам шта се дешава, али ако не воле и не знају, нека се склоне одатле - испричала је без длаке на језику победница "Задруге" Кија је признала и да је прекидала мушкарца усред односа јер је се*с био лош.

- Кад сам била млада, било је оних који нису знали где треба. Незнају ни сада кад су старији. Прекидала сам све усред се*са и говорила: "Не могу више". Окренем се и одем. Рекла сам једном, сад скоро: "Да ти објасним за будуће партнерке, то није на дугме, не идеш одмах у мету".

Коцкарева је открила и какве п*рниће воли да гледа:

- Нисам упознала жену која не посећује п*рно-сајтове. Ја гледам посете бебиситерки јер сам романтична. Кул ми је бебиситерка као дође, па заплет... Очигледно ме превара ложи, да је забрањено и мало више агресивно. Али, то је само оно што гледам. Некад враћам оно што ми се свиђа, премотавам.

Кија се осврнула и на свој пропали брак са Слобом Радановићем:

- У почетку везе имали смо с*кс седам пута узастопно, али када прође неко време, све се мења. Жена се заводи од јутра до мрака. Дај ми комплимент, заврни ту сијалицу и онда увече, када дође време, све може да буде супер. Мене је убијало када смо ми нон-стоп заједно. Било ми је лепо, али ми је то убијало жељу за с*ксом. Када смо били у вези, договарамо се када ћемо да се видимо и ја сам увек спремна.

Станију као од мајке рођену погледајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА