Најновије

MИЛО ВИШЕ НЕМА ЧЕМУ ДА СЕ НАДА: Упркос неслагањима са Дританом Абазовићем, формираћемо Владу без ДПС-а

На данашњој прес конференцији један од лидера ДФ-а Милан Кнежевић изјавио је да не постоји никакав ризик, нити било каква бојазан да ће се Демократска партија социјалиста вратити на власт.

Милан Кнежевић (Фото: Јутјуб)

Он је на данашњој прес конференцији казао да ће Влада бити формирана без ДПС-а, те да ће бити испоштована изборна воља грађана, и нико не треба да страхује да та Влада неће бити изабрана у што скоријем року.Кнежевић није хтио да коментарише резличите ставове везане за Закон о слободи вјероисповијести.

„Све што смо имали да саопштимо на ту тему, саопштили смо претходних дана. Надам се да ће се и црква убрзо огласити. Немам намјеру да тематску конференцију претворим у јавно надметање и покушај сукобљавања са Дританом Абазовићем. Ми са њим имамо коректну комуникацију. Имамо различите политичке ставове. Ти различити политички ставови никако неће угрозити формирање Владе без ДПС-а“, поручио је Кнежевић.

Предходних дана Азербејџан је успео да напредује и освоји некилико насеља у Нагорно Карабаху, последње напредовање је било раније дана о чему можете читати ОВДЕ.

Извор: Ин4с
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА