Најновије

ДР ГРУЈИЧИЋ ЗАГРМЕЛА: Након вербалног окршаја са Чукановићем поручила само једно! (ВИДЕО)

Проф. др Даница Грујичић гостовала је јуче у емисији "Јутро" на ТВ Прва у којој је, причајући о важности заштите животне средине за здравље људи, у једном тренутку дошла у одређену врсту вербалног окршаја са Филипом Чукановићем након чега је на Твитеру објавила важну поруку.

Даница Грујичић. (Фото: Јутјуб)

- Животна средина мора бити приоритет! Чист ваздух, вода, храна, очување шума и река морају увек бити испред било чијег профита. Ако постоје еколошки чисте државе и индустријски развијене, значи да може и једно и друго. Ништа није вредније од здравља људи и здраве животне средине - написала је директорка Института за онкологију и радиологију у Клиничког центра Србије др Даница Грујичић којој на Твитеру, између осталог поручују: "Сјајни сте били као и увек. Велика подршка".

У коментарима испод њене објаве Твитераши пишу о еколошким проблемима у нашој земљи које треба решавати, а део њеног гостовања у поменутој емисији можете погледати у снимку који је објавила на свом профилу.

Подсећања ради, др Грујичић је у емисији "Јутро", одговарајући на питање како се може зауставити масовна појава карцинома, рекла да је кључ у заштити животне средине.

- Није довољно да имате информацију да је ваздух загађен. Ко га је загадио? Аутомобили? Нема да се возите, нећете ући у овај део града и тачка! Ако индустрија испушта отровне материје, да не ради то - поручила је па упитила водитеља да ли је он нешто урадио да би средина око њега била чистија и здравија.

У емисији је говорила о могућем судару короне и грипа, али и о симптомима који могу да најаве тумор мозга:

- Када је реч о туморима мозга, ту су фине психичке промене које могу да примете укућани, они који добро знају неку особу. Када неко почне да прича вицеве који уопште нису карактеристични за њега, када се понаша на начин који му није својствен, када испољава особине које никада нису биле саставни део његове личности, тог тренутка треба урадити прву дијагностику. Нажалост, то се не дешава, обично се протумачи те да је неко имао смртни случај, те се посвађао са супругом... - објаснила је докторка.

Вучић поново уводи полицијски час и ванредно стање?! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА