Најновије

ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ: Напредњачки режим штити кривце за највећу пљачку злата из НБС

- Напредњачки режим скрштених руку посматра како пролази законски рок да се кривично гоне они који су са аутоматским пушкама у рукама, предвођени Млађаном Динкићем, упали у Народну банку Југославије. За који дан и од тога ће се навршити 20 година. Млађан Динкић и Мирољуб Лабус су украли и велику количину злата из Народне банке. Крајњи је тренутак, не месец, не година, не недеља, не дан – крајњи је тренутак да се предузме истрага како би се прекинуо рок застаревања. Јер, било би много погрешно, било би то са катастрофалним историјским последицама да све оно што се дешавало 5. октобра и после 5. октобра прође некажњено - рекао је председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Шешељ каже да они који су упадали у јавна предузећа, који су пљачкали, који су радили и друге забрањене ствари, морали би да буду изведени пред суд закона. Ако се то не уради, онда је то охрабрење за све будуће покушаје да се на сличан начин осваја власт.

- Кад погледате какав је шљам и олош тада дошао на власт, почевши од Зорана Ђинђића, Владана Батића, Млађана Динкића, Мирољуба Лабуса, Божидара Ђелића, Гаше Кнежевића, Јожефа Касе, Лечића и многих других, ко ће их све набројати –  најгори шљам и олош који се могао појавити у Србији. И они се опет  надају да ће се вратити на власт. Они опет нешто спремају. Они се стално изнова удружују. Иако сваки чини странку за себе, стално нешто позивају на окуп. Ко би то могао да гласа за Бориса Тадића, који, уместо да оде у доживотни затвор зато је испоручио Стојана Жупљанина, Радована Караџића, Ратка Младића и Горана Хаџића Хашком трибуналу, он би опет на власт, као и ови што тврде да је у Сребреници био геноцид итд – каже Шешељ.

Он упозорава да није далеко дан кад ће морати да испразе скоро све затворе у Србији и да позатварају оне који су опљачкали Србију, који су уништили српску економију, који су Србе испоручивали Хашком трибуналу.

Асад спремио паклени план против окупатора! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА