Најновије

КРИВОКАПИЋЕВА ВЛАДА ОСТАЛА БЕЗ ЈЕДНОГ ЧЛАНА: Повучена кандидатура за једно министарство

"Истицано је да сам представник некаквих медијских тајкуна и финансијских олигарха или да сам „искористио кумство“ и пријатељство да бих дошао на позицију. Јавност мора да зна, да ја нисам у животу ни упознао већину људи које одређени представници нове већине помињу, а ове које познајем, познајем толико да немамо размењене ни бројеве телефона", нагласио је Терзић

Здравко Кривокапић (Фото: Јутјуб)

Он је то објавио на свом Твитер налогу.

Његово обраћање преносимо у целости.

“Обраћам вам се овим отвореним писмом, свестан важности тренутка у којем се налазимо. Управо сам обавестио Мандатара да сам одлучио да повучем своју кандидатуру за место министра унутрашњих послова у Влади Црне Горе.

Јавност је од Мандатара Проф. Кривокапића сазнала да сам кандидат пре пет дана, на којем поверењу сам му вечно захвалан. Проф. Кривокапић је, уверен сам, оличење поштеног и правичног човека, какав нам је потребан после свега што смо искусили.

Међутим, желим да Вас упознам о следећем. Проф. Кривокапић је у праву. Ја јесам био нестраначки кандидат. Као такав, прихватио сам се ове, рекао бих најтеже одговорности, управо верујући да ће сви победници на претходним изборима разумети колики терет сам прихватио на своја леђа и уздржати се од било каквих коментара, у корист Црне Горе и демократских промена. Ја сам овај терет могао носити сâм, једино ако имам разумевање од свих који су са мном, на истој страни.

Уместо тога, стављен ми је још један, онај најтежи, а то је ударац на мој интегритет као особе и то све у стању у којем сам се налазио, ни најмање ради себе, то је макар јасно, већ ради Црне Горе. Истицано је да сам представник некаквих медијских тајкуна и финансијских олигарха или да сам „искористио кумство“ и пријатељство да бих дошао на позицију. Јавност мора да зна, да ја нисам у животу ни упознао већину људи које одређени представници нове већине помињу, а ове које познајем, познајем толико да немамо размењене ни бројеве телефона.

Што се тиче кумстава и пријатељстава ја сам на њих био и бићу поносан, уосталом како и приличи, али теза да је неко „постављен“ на место кандидата за министра само зато што је кум или пријатељ заиста не заслужује одговор”.

Какве везе имају терористи ОВК са нападом у Бечу, сазнајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА