Најновије

"ЛЕВИЧАРИ СУ САТАНИСТИ КОЈИ ЖЕЛЕ ДА УНИШТЕ ОВАЈ НАРОД!": Џон Војт дигао глас против изборне крађе у Америци! (ВИДЕО)

Оскаром награђивани глумац Џон Војт подржао је тврдњу Доналда Трампа да је Џо Бајден лажно прогласио победу на прошлонедељним председничким изборима, пише Брајтбарт.

Џон Војт. (Фото: Јутјуб)

„Колеге Американци, стојим овде са свим осећањима као и са гнушањем због ове лажи да је изабран Бајден.“ Почео је Војт. „Као да сви не знамо истину. А када неко покуша да вара, знамо да се не може извући, мораће да се плати цена.“

Војт је упозорио Американце да су сада суочени са својом „највећом борбом од злог рата“, јер је левица сатанистичка:

“Они који сада скачу од среће скачу ка ужасу у којем ће бити. Јер знам да обећања дата од стране левице америчком народу никада неће доћи. Моји пријатељи свих боја, раса и религија, ово је сада наша највећа борба од грађанског рата. Битка за праведност против Сатане. Да, Сатане. Јер ови левичари су зли, покварени и желе да сруше овај народ.”

Војт је даље позвао Американце да верују да ће Бог надгледати процес, али да се и даље боре као да је то „последња борба на земљи“:

“Не смемо ово дозволити. Морамо се борити против ове корупције која је завладала и борити се за добро које се чини изгубљеним. Дајмо своје поверење Богу и молимо се за Трампову победу, јер сви знамо да је ово бројање гласачких листића корупција као што сту и они сами корумпирани. Зато, не одступајмо, боримо се као да је то наша последња борба на Земљи. Као што је Мухамед Али рекао: ’Није готово, све до последњег ударца који имате.’ Бог вас благословио.” рекао је Војт.

Заједно с Робертом Давијем и Џејмсом Вудсом, Војт је једна од ретких холивудских личности спремних да се заложи за конзервативне вредности. Прошлог месеца је упозорио да је Џо Бајден „зао“, описујући га као „продужетак Обамине политике која је ослабила Америку“.

„Бајден је зао. Трамп мора да победи. Он је реалан. Вратиће поверење људи “, рекао је Војт у другом видео снимку објављеном на Твиттеру. „Ови левичари нису за амерички народ. То је највеће заташкавање икада ... Левица је варљива и лагала је амерички народ. Одузели су јој моћ да би сопствени его управљао економијом нације.” рекао је Џон Војт.

Демократски фронт потврдио одлуку; Обрт у афери „државни удар“ Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА