Најновије

БЕЋКОВИЋ СТАВИО ТАЧКУ НА СПЕКУЛАЦИЈЕ: Немам корону, Амфилохије се побринуо да ми се ништа не деси

Академик и песник Матија Бећковић присуствовао је недавно сахрани митрополита црногорско-приморског Амфилохија, што су многи оценили као ризичан потез због пандемије коронавируса.

Бећковић на сахрани Амфилохија (Фото: Јутјуб)

Неки су питали и да ли се Бећковић, као и многи други, тестирао по повратку из Црне Горе, а било је и оних који су отворили питање здравственог стања познатог песника... Бећковић на све те приче ставља тачку и каже да нема корону и да се добро осећа.

Без симптома

На питање како види то што су многи негативно коментарисали то што је усред пандемије коронавируса отишао у Подгорицу на Амфилохијеву сахрану, Бећковић каже:

- Нисам приметио да је постојало неко место на планети где короне није било, па да га тамо сахранимо. После две-три године сам први пут дошао у Црну Гору и сигуран сам да је Амфилохије бринуо о томе, као и да је бринуо да ми се ништа непријатно тамо не догоди. Добро сам и сада.

Упитан да ли је по повратку у Београд имао неке симптоме и да ли се тестирао на коронавирус, Бећковић каже да није ни једно ни друго.

- Па није корона толико блесава - кратко је одговорио.

Потресан говор

Подсетимо, Бећковић је одржао говор на сахрани митрополита Амфилохија. Том приликом је рекао како се надао да ће митрополит Амфилохије сахранити њега.

- Била је то велика част за свакога кога је сахрањивао протеклих 30 година и томе се свако од нас надао, али небо је одлучило да се ја опраштам и сахрањујем њега, а знам да нећу ни моћи ни умети онако како би он могао и умео - рекао је Бећковић.

Вучић плаши оболелима, а окупља људе и крши корона мере. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА