Најновије

КАКО ОПОРАВИТИ ''ТОРЛАК'' И НЕ УВОЗИТИ ВАКЦИНЕ: Шешељево решење за тренутну ситуацију

Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ сматра да би за Србију најбоље било да вакцину против вируса корона набави од Русије истичући да она пружа бољу заштиту од вакцине америчког произвођача Фајзер.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Шешљ је на прес конференцији рекао да Фајзерова вакцина пружа заштиту 90 одсто, а руска 92 одсто што, како каже, нико са Запада није демантовао и оспорио.

Он тврди да Руси нуде и да Србији испоруче технологију за производњу те вакцине, по умереној цени, што је за нас, сматра Шешељ, најбоља варијанта.

'Да се коначно 'Торлак' опорави, јер су досманлијске власти својевремено хтеле да га што више ослабе, да би га што јефтиније продале. Сад је време да се опорави, поврати стару славу и производи све потребне врсте вакцина за српску медицину, а не да се набављају скупе иностране вакцине'', рекао је Шешељ.

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је преко covax система обезбеђено 1,8 милиона доза вакцине против короне, највероватније Фајзерове, као и да ћемо пре краја децембра имати прве вакцине у земљу.

Да ли међународни закон дозвољава присилну вакцинацију, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА