Најновије

ЈЕРМЕНСКЕ БЕЗБЕДНОСНЕ СЛУЖБЕ ИМАЈУ ПУН РУКЕ ПОСЛА: Осујећен покушај убиства премијера, многи незадовољни прекидом рата!

Јерменска служба националне безбедности изјавила је у суботу да је осујетила покушај атентата на премијера Николy Пашињана од стране његових политичких противника.

Јерменска војска (Министарство одбране Јерменије)

Јерменска служба националне безбедности потврдила је у изјави да је „један од политичких противника који се супротставио влади задржао велики број оружја, муниције и експлозива и постигао договор са лидерима партија које делују у Јерменији и Арцаху да планирају да преузму власт и убију премијера“.

„Лидери партија, антивладини политичари, њихове присталице и бивши високи званичници припремали су се за покушај атентата на државника и узурпирање власти“, додао је он.

Увече 9. новембра, демонстранти су упали у седиште јерменске владе у јерменској престоници Јеревану, након што је премијер Никола Пашињан у понедељак увече потписао споразум са лидерима Азербејџана и Русије у вези са престанком непријатељстава у Карабаху.

У понедељак су Јерменија и Азербејџан, под покровитељством Русије, потписали споразум о прекиду ватре у Арцаху, а Кремљ је саопштио да су руски председник Владимир Путин, његов азербејџански колега Илхам Алијев и јерменски премијер Никол Пашињан потписали заједничку декларацију о прекиду ватре у Арцаху.

Да ли неко продаје наше тело за четврту фазу испитивања вакцине, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА