Најновије

Како је Александар Вучић постао Звончица (ФОТО/ВИДЕО)

Председник Србије Александар Вучић често, по мишљењу многих, и превише спомиње надимке којима га ословљавају, махом на друштвеним мрежама. Како је реч углавном о погрдним називима, Твитер заједница покренула је претходних дана нову акцију - да се од ових епитета трајно одустане, па је председник добио нови надимак - Звончица.

Александар Вучић. (Фото: Јутјуб)

Није нова вест да председник Србије у јавним обраћањима воли да информише грађане каквим га све погрдним именима зову, углавном на друштвеним мрежама.

“Када нестане струја на Дивчибарама, из три собе устану и кажу то је крив оно ђубре, педер и пицоусти”, понавља Вучић свако мало.

О својим надимцима говорио је и на обиласку треће смене изградње ковид болнице на Батајничком друму, гостујући на црногорској телевизији након сахране митрополита Амфилохија, врло често у наступима на домаћим телевизијама и у многим другим приликама.

За стомак просечног гледаоца, очигледно је тога било превише, па се недавно појавила идеја да се од оваквих надимака трајно одустане.

Све је кренуло на Твитеру објавом једног од корисника.

“Педер, жвала, пицоусти, кретен, мајмун. И човек упорно то набраја кад год је пред камерама. Значи често. Ајде да га зовемо Звончица, Принцеза Селестија, Александар нокти попуњен профил, Марсупилами, Срна рањена без љубави сама… Мислим да би добро звучало у лајву”, гласио је предлог.

И тако је покренута лавина…

Неки су се бавили и фотомонтажом, па се појавила и фотографија на којој је наводно овај надимак доспео и на зграду Председништва.

Било је и оних који су били посебно инспирисани, па су се бавили и анимацијом.

Ного открио са које адресе у Београду је наводно мењан изборни резултат у САД! Више о томе ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА