Најновије

ШИПТАРИ СЕ ОСИЛИЛИ! Приштина напада Запад због устава лажне државе!

Нико нема мандат да преговара о косовском уставу, који већ укључује многе уступке, изјавила је данас вршилац дужности председника привремених косовских институција Вјоса Османи током видео састанка са шефом канцеларије ЕУ у Приштини Томашом Суниогом.

Приштина. (Фото: Јутјуб)

Османи је са Суниогом разговарала о најновијим политичким збивањима, са посебним нагласком на односе између Приштине и Европске уније.

Она је том приликом истакла да примена Бриселских споразума захтева координацију и уједначавање ставова читавог политичког спектра на тзв. Косову, пренео је портал Економија онлајн, наводе из саопштења после овог састанка.

- Да би се постигнути споразум у Бриселу могао применити и сматрати прихватљивим, сматрам да морамо активно радити на уједначавању ставова и захтева читавог политичког спектра - рекла је Османи.

Како тврди Османи, коначни споразум мора бити у интересу грађана тзв. Косова и онај који поштује косовски устав, територијални интегритет и принцип државног јединства.

У видео разговору, Османи је са Суниогом разговарала и о најновијем споразуму између Приштине и ЕУ о обезбеђивању макроекономске стабилности и суочавању са економским последицама изазваним пандемијом.

Како је Вучић украо патријарху један дан царства небеског! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА