Најновије

МИРОТВОРАЦ ЗАБОРАВИО О ХРВАТСКОМ ЛОВУ НА СРБЕ: Слави своје хумано аутошовинистичко дело

Органи војне полиције ЈНА, извршили су тријажу заробљених терориста и издвојили оне за које је било доказа да су починили злочине над Србима и антифашистима у Вуковару.

Вуковар (Фото: Јутјуб)

Пише: Владимир Фролов

Joш од оне циркусијаде у Груборима, коју је летос организовао Хрбин  Милорад и његово млађано Хрпче Милошевић, где је Зоран Милановић био главни кроаторецитатор наручене представе, лични изасланик „фактора мира и стабилности у региону и шире“ упорно се залаже да се најзад омогући представницима некадашњих „логораша у Србији“ да посете места свога робовања, и положе цвеће и упале свеће за тобожње жртве!

Иза ове наводне миротворачке иницијативе крије се заправо кампања сатанизације Србије, која већ тридесет година траје у координираној режији белосветских злотвора и домаћих аутошовиниста, који отворено користе за свој плански наступ  узалудни вишедеценијски покушај прикључивања Србије „заједници срећних народа“, који тобоже нема алтернативу!  

Да би се јасно сагледала та кампања миротворства, преко је потребно познавати детаље који се злонамерно изврћу, како би се забашуриле одредбе међународног ратног права, које је тадашња ЈНА поштовала као Свето писмо у сукобу са хрватским терористима, деведесетих  година прошлог века!

Након што су у септембру месецу деведесете блокирали касарне у Вуковару, и увели слободни лов на Србе као дивљач унутар вароши, хрватски терористи су организовали кружну одбрану саме вароши, довлачећи оружје из већ запоседнутих касарни у Хрватској, притом окупљајући драговољце међу којима је била и јединица неофашиста из драге ЕУ, као и плаћеници  са Блиског истока, да оружјем одбране младу хрватску демокрацију (што је тада била обавезна пропагандна мантра)!

Након тешких борби које су трајале месец и по дана, гардијска бригада ЈНА и јединице ТО су скршиле отпор терориста, којима је физички блокиран дотур муниције те су се морали предали.

Органи војне полиције ЈНА, извршили су тријажу заробљених терориста и издвојили оне за које је било доказа да су починили злочине над Србима и антифашистима у Вуковару.                      

Они су затворени у једно крило казнионе у Сремској Митровици, у  два прихватна центра у Бегејцима и Стајићеву (пољопривредне економије у Банату) смештени су преостали заробљени терористи, а не никакви „недужни хрватски грађани“, како то сугерише добронамерни миротворац!

Ти су сабирни центри били устројени по одредбама међународног ратног права, те су примењиване све прописане норме за боравак терориста, док се не организује суђење за побуну против државе, јер они у Вуковару нису певали песмице већ рушили међународно признату државу, чланицу ОUN! 

Међутим, данас се у Хрватској води кампања против државе Србије, да је тобож организовала „концентрационе логоре за хрватске грађане“, што јелте баш директно асоцира на оне немачке концентрационе логоре за Жидове и антифашисте, који су тамо систематски путовали кроз димњак, како би нацистичка животна седина била незагађена!

Срећом, па је благовремена међународна кампања тете Хилари и чика Била (Клинтонови) разобличила Србе као највеће светске злотворе, спречавајући их свим расположивим средствима (укључујући и осиромашени уранијум!) у њиховој „великосрпској намери“, па сада разне НВО упорно „денацификују“ заблуделе у Србији, које упорно трује СПЦ, као главни еколошки проблем тих назови проеуропских антифашиста!

Поубијане Србе у Вуковару, и настало видљиво дивљање неоусташких миљеника NАТО и ЕU над претекавшима нико ни не помиње, чак ни као могућност да се то уопште догодило или се свакодневно догађа, али упорни покушај да се у Србији напокон постави спомен-табла (већ написане!) на којој  читљиво стоји да је ту био „концентрациони логор за хрватске грађане“, као што је већ  подигнуто у бројним  местима Републике Српске Крајине, изнова се упорно генерише!

Да се и не говори о оној планираној ситници, као што је тужба за претрпљену душевну бол и некакве физичке озледе, што је удруга правника-логораша већ сачинила, чак одређујући и тарифни правилник који ће се примењивати у појединачним случајевима!

Само да још тета Урсула из „заједнице срећних народа“ пропише да је то нови услов за пријем у ту распадајућу заједницу, па да се у хрватским школама организују обавезне школске посете местима тога „страдања“!

Наравно, и да миротворац обавезно буде награђен  француском легијом части, као већ бројни слављеници у Београду за своје хумано  аутошовинистичко дело, које се наводно чини зарад светле  будућности, још увек  чврсто оковане „мрачном прошлошћу“!

Како данас живимо у Немачкој 1941. године, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Српски став

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА