Најновије

БУГАРИ ДИГЛИ ГЛАС ПРОТИВ МИГРАНАТА: Такозвана интеграција миграната у Европи званично није успела

Такозвана интеграција миграната у Европи званично није успела, саопштила је бугарска парламентарна странка ВМРО БНД, коментаришући недавне терористичке нападе у Аустрији и Француској. Према мишљењу бугарских политичара, такви напади у европским градовима постали су свакодневна појава управо због лицемерја европских политичара.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

„Меркелова и Макрон су се пре неколико месеци сликали са младим Африканцима, Алжирцима и Мароканцима, који су представљени као хуманитарни, а не економски мигранти. То су здрави мушкарци од 18, 19, 20 година који у Европу долазе са само једним циљем - верском инвазијом и успостављањем верске супериорности. Меркелова и Макрон су их грлили, љубили и сликали се са њима, а сада воде вербалну битку против тероризма. Веома закаснела и лицемерна реакција. Нажалост, дух је већ пуштен из боце!“, наводи се у званичном саопштењу странке.

Владе земаља Европске уније требало би да напусте измишљену нову толеранцију и објаве своју борбу против радикализма, сматра ВМРО.

„Да, сви су добродошли у Европу, али не можете у нашу традиционалну културу и систем вредности да уносите своје различитости или да своје разлике претварате у нашу норму, чинећи то кроз крваве демонстрације“, наводи странка.
Политичари су навели Бугарску као пример мирне коегзистенције религија у којој је велики проценат муслимана. 

„Наши хришћани и муслимани живе у миру. Бугарска је пример верске и етничке толеранције. Она је једина земља која је спасила своје Јевреје током Холокауста“, наводи се у изјави.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА