Најновије

СЕВАЈУ ВАРНИЦЕ! Трамп и Бајден послали последње отровне поруке пред изборе

Последњег дана своје кампање у жељи да убеди гласаче да га изаберу на још четири године за председника САД-а, Доналд Трамп је изјавио да ће у другом мандату исушити мочвару Вашингтона и спасити амерички сан, преносе медији.

Доналд Трамп и Џозеф Бајден. (Фото: Јутјуб)

У Северној Каролини је ставио акценат на економски опоравак због корона вируса и дао обећање да ће дистрибуирати вакцину кроз неколико недеља.

Здравствени службеници, као и администрација Председника, предвидели су да већина Американаца нема намеру да се вакцинише пре почетка или тек средином 2021. године.

Господин Трамп је, на првој од пет трибина у чак 4 различитих држава, рекао да ће његов ривал, бивши подпредседник Бајден, ако га изаберу, претворити Америку у земљу-затвор кроз затварања у борбу са корона вирусом.

Господин Бајден је рекао у понедељак у Охају „да бисмо поразили вирус први корак је победа над Трампом”.

Пандемија је засенила друга питања у председничкој кампањи, док се број инфицираних Ковидом повећао у многим земљама које чекају резултате избора.

Корона вирусом је инфицирано више од 9.2 милиона лица у Америци и умрло је најмање 231.000, што је више него било где у свету, према истраживањима с Универзитета Џонс Хопкинс.

Анкете широм земље показују да бивши подпредседник има вођство од осам одсто, али је разлика много мања у неодлучним земљама које ће на крају одредити победника.

Јермени одбили све нападе Азера и нанели им велике губитке! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА