Најновије

МИЛИЦА ИЗ ПОТЕРЕ СЕ СУОЧИЛА СА ВЕЛИКОМ ТРАГЕДИЈОМ: Принцеза од знања проговорила о губитку - Много нам је тешко

Милица Јокановић, трагач из квиза "Потера", остала је без посла и сада живи од помоћи са бироа, а њена прича привукла је пажњу читавог региона.

Милица Јокановић (Фото: Јутјуб)

Милица је у јеку ове приче открила поједине детаље из свог живота, међутим оно што многи не знају јесте да се пре неколико година суочила са породичном трагедијом, када је остала без оца.

Милица, која је иначе дипломирани правник, тешко је поднела губитак оца.

- Отац је умро пре седам година, мајци и мени је много тешко. Отац је био један од најобразованијих људи које сам срела у животу. Био је професор историје и аутор три објављене и једне необјављене књиге о привредној историји, за коју мајка и ја постхумно тражимо издавача. Мајка ми је велика подршка, и у квизу и у приватном животу - рекла је Милица за медије једном приликом, иако о овом сегменту живота нерадо говори.

Милица, позната под надимком "принцеза од знања", крајем јуна је, подсетимо, добила отказ у фирми у којој је радила - проглашена је технолошким вишком. Иако признаје да јој је тешко, недавно је рекла и да верује да долазе бољи дани.

- Било ми је јако тешко, али тешка су времена, такве ствари се дешавају свуда око мене. Верујем да ће доћи срећнији дани - рекла је недавно Милица.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА