Најновије

ЂОРЂЕВИЋ ОДБРУСИО ЂУРИЋУ: Осам година тргујете с ратним злочинцима!

Марко Ђурић је рекао да им ја спочитавам, цитирам, непринципијелност према ратним злочинцима. Добро је знати да су и они потпуно свесни да преговарају и договарају се са ратним злочинцима. Хвала Марку Ђурићу што је то потврдио српској јавности, рекао је председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић одговорајужи на оптужбе функционера СНС и будућег амбасадора Србије у САД у вези са оптужницама за ратне злочине против лидера Ослободилачке војске тзв. Косова.

Млађан Ђорђевић. (Фото: Јутјуб)

“Покушаји релативизације кроз извртање истине и медијске нападе не могу да сакрију да Вучић и његови функционери већ осам година, од Бриселског споразума па до данас, тргују Косовом као на пијаци и то све раде са људима оптуженим за најтеже злочине над Србима: за масакре, убиства, киднаповања, вођење концентрационих логора, уништавање села, манастира и цркава. За то време, СНС је тим злочинцима дао све: успоставили су границу између Србије и тзв. Косова, повукли су српске институције са севера покрајине, дали су им енергетику и телекомуникације, а сада су им допустили и међународно признање. Заузврат нису добили ништа за Србију, бар не јавно. Питање је шта су добили за себе лично”, наводи Ђорђевић.

Лидер покрета Ослобођење каже да је Марко Ђурић за своје учешће у овој срамној трговини награђен позицијом амбасадора у Вашингтону, где како Ђорђевић каже “треба да осигура да се договори о коначном признању тзв. Косова спроведу до краја”.

“Јавност Србије се добро сећа кампање против Оливера Ивановића коју је водио Марко Ђурић, а после које је Оливер убијен, као и нечувених напада на блаженопочившег Митрополита Амфилохија који се успротивио њиховој издаји Косова и Метохије. Јасно је да је он саучесник у Вучићевој продаји Косова”, рекао је Ђорђевић и додао:

“У решавању будућег статуса тзв. Косова, Србија мора поштовати Резолуцију 1244 и Устав Србије. Вучић и Ђурић се из неког разлога журе да што пре заврше посао око Косова, иако је јасно да је Србија сада у предности, јер су косовски функционери и оснивачи те квази-државе сада оптужени за ратне злочине. Па зашто онда журе? Шта год да су им обећали у замену за Косово, треба да знају да ће народ Србије након ослобођења поништити сваки њихов потпис. Поништићемо и вратићемо све оно што су предали Тачију и његовим ратним злочницима за ових осам година издаје”, закључује Ђорђевић.

Бајден престигао Трампа, све је ближи Белој кући! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Нова

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА