Најновије

"КОВИД ИДИОТИ, ЗАКЉУЧАТИ КЛОВНОВЕ" Овако нас због СНС прославе усред короне види свет (ВИДЕО)

Славље у изборној ноћи у седишту Српске напредне странке уз трубаче, грљење, љубљење, и то усред епидемије изазване коронавирусом, играње кола које је повео тадашњи генерални секретар председника Србије Александра Вучића Никола Селаковић, садашњи министар спољних послова, и даље није заборављено. Сада, чини се, изазива још веће коментаре, а како и не би када се ради о толико неодговорном понашању, и то највиших званичника владајуће странке.

СНС славље (Фото: Јутјуб)

У тој ноћи у седишту СНС, иако је само месец, два пре тога цела земља била затворена, а на снази полицијски час, на све стране, што у Србији, што у региону, што у свету апели да се води рачуна, да се носе маске, да се избегавају и сведу на минимум контакти, одјекнули су звуци трубе, повело се коло, веселило се као да је све у најбољем реду у земљи.

Наавно, ово скандалозно понашање није само тада изазвало осуде што у земљи, што у Европи и свету, већ и данас, четири месеца касније не престаје да се помиње.

Снимак је прво поделио професор Раша Карапанџа, који је уз видео написао "Опиши 2020. у једном филму или слици.

А онда и професор политичких наука и стручњак за Балкан са Универзитета у Грацу, Флоријан Бибер, који се запитао да ли су у питању "ковидидиоти или треба закључати кловнове".

Један твитераш, странац се запитао који је ово догађај "где толико срећно играју у земљи која медицинско особље не може да плати без помоћи Европске уније".

Данас или сутра Вучић и Брнабић доносе нове пандемијске мере. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА