Најновије

ОСВОЈИЛА ЈЕ СРЦА СВИМА ШИРОМ БИВШЕ ЈУГОСЛАВИЈЕ: Татјана је напустила Србију и удала се за Италијана, а ево како данас изгледа (ВИДЕО)

Татјана Пујин освајала је мушка срца као најлепша глумица тог времена, а у улози сексипилне Лидије у култном филму "Ми нисмо анђели" нашла се управо она.

Татјана Пујин (Фото: Јутјуб)

Крајем осамдесетих и почетком деведесетих момци су уздисали за Татјаном Пујин, док је и млађи знају као малу Ирену из “Октоберфеста”, Тању из “Хајде да се волимо”, секси медицинску сестру из “Сулудих година”, Лолу из “Шпијуна на штиклама”, а многи и по улози Цигановићеве ћерке у “Бољем животу“... Важила је за једну од наших најлепших глумица.

Тања се деведесетих преселила у Италију, због рата, али и љубави према једном Италијану за којег се и удала.

-Ђулио и ја смо се упознали преко заједничких пријатеља с почетка деведесетих година, отприлике баш у оно време када су у нашој земљи започињали разни немили догађаји. Неко време смо се дружили, водила сам га на бројне београдске журке, на многима сам га чак и заборављала, да бих нешто касније отишла с њим у Италију. Живела сам тамо неколико месеци и поново се вратила у Београд. Рекла сам му: „Ђулио, све је сјајно, али ја просто не могу овде да се уклопим.“ Потом сам доживела разна разочарања у људе око себе, у све оно што се тих година дешавало. Распад бивше Југославије, а самим тим и удаљавање од драгих људи доживела сам шокантно. Врло брзо сам донела одлуку, спаковала ствари и отишла. Тада сам имала двадесет и четири године - испричала је глумица у једном интервјуу.

Како се присећа, преломни тренутак био је кад су "тенкови изашли на улице, а ја сам трчала у позориште код Бранка Коцкице да играм представу. То је за мене тада био крај јер ми је било поражавајуће да то доживим у 21. веку."

Данас има 54 године, живи у Риму, путује и снима документарце. И даље је удата за човека својих снова, немају деце. Има своју баштицу у којој узгаја органско поврће и воли да кува. Глума јој, каже, не недостаје.

Извор. Глас Јавности

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА