Најновије

ИСТОЧНО САРАЈЕВО ПОД ЈАКИМ ПОЛИЦИЈСКИМ СНАГАМА! Лавров се састаје са Додиком

Министарство унутрашњих послова Републике Српске предузеће појачане мере сигурности због сутрашње посете министра спољних послова Русије Сергеја Лаврова, који ће боравити и на подручју Источног Сарајева.

Сергеј Лавров и Милорад Додик. (Фото: mid.ru)

Из МУП-а је саопштено да је ресорни министар издао наредбу о забрани саобраћаја за сва возила за сутра (понедељак) од 16:30 до 21:30 сати на деоници магистралног пута Сарајево - међуентитетска линија Кула - Источно Сарајево.

Алтернативна деоница је Сарајево - међуентитетска линија Добриња - Источно Сарајево која се протеже Улицом Иве Андрића.

- Али, и на простору Улице војводе Радомира Путника, где је Административни центар Владе РС-а, као и на деоници регионалног пута Кула-раскрсница Бијело Поље - наводи се у саопштењу.

Забрана саобраћаја сутра ће бити од 14:30 до 21:30 сати за теретна моторна возила укупне масе изнад 7,5 тона на подручју општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево.

У истом периоду је на подручју ових општина на снази забрана превоза експлозивних материја у друмском саобраћају.

Из МУП-а РС-а су позвали грађане да сутра сведу на минимум своје кретање у саобраћају на подручју општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево, те да поштују наредбе полицијских службеника на терену.

Министар спољних послова Русије Сергеј Лавров 14. и 15. децембра боравиће у службеној посети Босни и Херцеговини, Лавров ће током боравка у БиХ обавити званичне сусрете са члановима Председништва БиХ, министрицом вањских послова БиХ Бисером Турковић, али и одвојени састанак с председавајућим Председништва БиХ Милорадом Додиком.

Вучић је у својим медијима пети, у реалности 96. Више о томе ОВДЕ.

Извор: klix.ba

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА