Најновије

ВИДЕЛА ЈЕ НЕШТО ГОРЕ ОД КОРОНЕ: Баба Вангино предвиђање за 2023. годину

Баба Ванга, бугарска видовњакиња, чувена је по својим пророчанствима. “Женски Нострадамус” предвидела је будућност све до 5079. године када ће, према њеном мишљењу, доћи до коначног смака света.

Баба Ванга (Фото: Јутјуб)

Ово су Вангина најзанимљивија пророчанства:

Предвидела је да ће се 2023. године Земљина орбита променити, 2028. ће астронаути путовати на Венеру, 2043. да ће Муслимани завладати Европом, 2046. да ће људи живети више од 100 година, јер ће с лакоћом да мењају органе. Затим, од 2100. године је предвидела да ноћ више неће постојати и да ће вештачко Сунце да обасјава други део планете, 2130. да ћемо захваљујући ванземаљцима моћи да живимо и под водом, већ 2164. је предвидела да ће животиње добити људске особине.

Од 2183. године, рекла је да ће Марс постати нуклеарна сила и да ће захтевати независност од планете Земље, а већ 2256. ће непознати свемирски брод донети мистериозну болест на Земљу. Такође, 2229. године ће се родити нови покрет отпора у Француској у циљу сузбијања ислама у Европи.

Предвиђања иду и до 3797. године када је Баба Ванга рекла да ће живот на Земљи нестати, а да ће се људи преселити на нову звезду, а већ је за 4509. годину рекла да ће се људи коначно упознати са Богом и разговарати са њиме лице у лице, док је 4599. предвидела да ће људи постати бесмртни, док ће цивилизација доживети врхунац 4674. године са популацијом од 340 милијарди људи и почиње репродукција са ванземаљским бићима.

Медицинска сестра подигла мајицу у ковид амбуланти и показала груди. Због те слике је добила отказ. Више о томе погледајте ОВДЕ.

Извор: Блиц жена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА