Најновије

Ало, Вулине, пуцају ти се криминалци испред станице полиције! (ВИДЕО)

Поводом пуцњаве у новом Пазару у којој је жена која је кренула по своје дете добила метак у грудни кош, твитераши саопштавају министру унутрашњих послова Александру Вулину да криминалци пуцају испред полицијске станице. Одговора још увек нема.

Вулин (Фото: Јутјуб)

- Ало министре Wоулину, пуцају ти се криминалци испред станице полиције, жена која је пошла да покупи дете из вртића је добила метак у пределу срца, све вам ј***м - написао је твитераш обраћају се министру Вулину и припадницима полиције, упркос чијем постојању овакве ствари на улицама читаве Србије постају све учесталије.

Док Александар Вулин највећи проблем види у анонимним корисницима друштвених мрежа који говоре лоше о његовом врховном Богу познатијем као Александар Вучић, на улицама Србије свакодневно се дешавају убијања, експлозије, пребијања и рањавања потпуно невиних грађана.

А да ово време неодољиво личи на деведесете показује и присуство Александра Вулина. Нема, додуше Мире Марковић, али зато има тетке из Канаде, највећих непријатеља чије је једино оружје тастатура и анонимност, Јовањице, оптуштања са ВМА и још много других афера.

Да ли ће бити полицијског часа за Светог Николу прочитајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА