Најновије

ЏО БАЈДЕН СПОМЕНУТ У ПОСЛОВИМА ХАНТЕРА БАЈДЕНА: Шта откривају СМС поруке сарадника сина изабраног председника САД! (ВИДЕО)

Док новоизабрани председник САД Џо Бајден тврди да "никада" није разговарао са својим сином Хантером о пословима у иностранству, нове СМС поруке откривају да су сарадници Хантера Бајдена 2017. године говорили о "укључивању Џоа“ у кинески посао - открива Фокс њуз.

Џо Бајден. (Фото: Flickr)

Бивши сарадници Хантера Бајдена Џејмс Гилијар и Тони Бобулински, наводно су то коментарисали док су разговарали о заједничком улагању са кинеском енергетском компанијом (CEFC).

Бобулински је у текстуалној поруци 11. маја 2017. написао: „Човек У је у праву, хајде да оснујемо компанију, а затим реците Х [Хантеру] и породици велике улоге и укључите Џоа.“

Размена порука настављена је 30. априла 2017. године, када је Бобулински питао Гилијара, „какав је договор са Џимом Бајденом пошто он није био део дискусије, али сада изгледа као главни“.

Гилијар је узвратио, „Са Х у проблемима, можда би било добро имати резерву, он појачава наш УСП [јединствени продајни предлог] Кинезима, јер изгледа као истинско породично предузеће, а ја волим фрајера.“

Војска у крвавом обрачуну са непријатељским трупама! Борба до последњег човека! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА