Најновије

Фирма која испуњава снове: С*кси цице спремају по кућама, а за овакав ужитак цена је врло повољна (ФОТО)

Сан већине мушкараца је да свакодневно посматра овакве спремачице.

Спрема по кућама (Фото: Инстаграм)

Секси жена која готово нага, само у чипкастом доњем вешу чисти кућу и кува - звучи као почетак филма за одрасле, зар не? За већину мушкараца свакако. За све оне којима се оваква слика допада, добра вест јесте и да би и сами могли да уживају у погледу на "секси домаћице", али под условом да позову фирму за професионално чишћење дома по називу "The Naked Cleaning Company".

Запослене у овој компанији обављају послове као што су усисавање, брисање прашине и површина, а у зависности од степена "голотиње", крећу се и цене. Па тако, на пример, за сат времена чишћења у топлесу потребно је да одвојите око 10.000 динара, а за скроз голу "чистачицу" више од 12.000 динара.

Компанија "The Naked Cleaning Company" нуди разне услуге чишћења, а чистачице се налазе у доњем рубљу, топлесу или потпуно голе. Ники Белтон (33) из Кента у Великој Британији основала је ову компанију, а како каже, посао је процветао током пандемије корона вируса.

Наравно, противепидемиолошке мере се поштују, па тако девојке чисте на безбедној раздаљини од клијената од 2м, а Ники чак каже да то што су полуголе или потпуно голе их чак више штити од вируса. Она чврсто верује да је то начин да избегне да се корона "прикачи" на гардеробу и тако је инфицира.

Мада Ники сада зарађује баснословне цифре, на почетку није било тако. Наишла је на осуду и оштре критике друштва.

- Посао нам стварно добро иде, али то ивек иде руку под руку са хејтерима на друштвеним мрежама. Ми само обављамо наш посао и у томе нема ништа сексуално. Наше чистачице нису сексуални предмети, већ обављају свој посао", истиче предузетница и додаје да њихове услуге најчешће траже мушкарци, а како се испоставило, посебно они који су усамљени.

- Мислим да је наш посао сада важнији него икада са обзиром на тренутну ситуацију. Посао иде врло добро, потражња за голим чистачицама је у порасту. Сви се муче током пандемије и надамо се да ћемо помоћи да се 'очисти' корона. Овде смо да пружимо осмех и помогнемо у чишћењу домова људи јер смо, на крају крајева, професионалне чистачице које су ту да обаве посао. Лепо је да постоји помало необична услуга попут ове после свега што смо прошли последњих неколико месеци - сматра Ники која истиче да је главни мото њене компаније оснаживање жена, односно да код њих подстакне самопоуздање и љубав према свом изгледу.

-Није битно како жена изгледа и колико килограма има, важно је да прихвати себе таквом каква јесте и осећа се пријатно у свом телу - каже Ники.

Секс Маје и Јањуша погледајте ОВДЕ.

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА