Најновије

ИМАЈУ ПОРУКУ ЗА АСАДА! Сиријска племена се окупила, странцима више није место у њиховој земљи! (ВИДЕО)

Велика демонстрација одржана је недавно у Гувернорату Ал-Хасаках у знак протеста против присуства америчких и турских снага у Сирији.

Башар Ал Асад. (Фото: Сана)

Демонстрација, коју су водила бројна племена са североистока Сирије, укључујући племе Ал-Таји, одржана је у селу Ал-Камишли, где је стотине људи марширало против присуства америчких и турских снага у земљи.

На видео снимку који дели Унион Њуз, виде се припадници племена како марширају покрајином Ал-Камишли, док су носили транспаренте у знак подршке сиријском председнику Башару Ал-Асаду.

Међу интервјуисаним људима, један племеник је пренео његову подршку сиријском председнику, заједно са Сиријском арапском војском (САА), јер се надао да ће они заузети целу земљу и протерати стране снаге.

Током последњих неколико месеци расту тензије између Сиријских демократских снага (СДФ) које подржавају САД и неких племена источно од реке Еуфрат.

У једном таквом случају, племенски народ у источном Дејр Ез Зору био је у жестокој борби са трупама СДФ након убиства племена од стране Сиријских демократских снага.

Сада тензије и даље расту источно од Еуфрата, док неколико племена обнавља позив за повлачење коалиционих снага са целе сиријске територије.

Медијска сцена је постала информативно бојно поље политичко-интересних група које се боре за контролу ресурса Србије! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА